US Dollar
Markalar Garaj
Yeni

Nutrek Optics Blackiron 2.5-10x50 SFP IR (MOA) Tüfek Dürbünü

(0)

12.557,75TL

'den başlayan taksit seçenekleri için tıklayın.

Ürün Kodu : BM-7067     SKU : RS1402S


Nutrek BLACKIRON 2.5-10x50 Riflescope (RS1402S)

Nutrek BLACKIRON serisinin 2.5-10x50 modeli, avcılık ve sportif atıcılık için tasarlanmış, dengeli optik performans sunan çok yönlü bir dürbündür. Optik tasarımı tünel görüşünü minimize ederken geniş bir görüş alanı sağlayarak hedef takibini kolaylaştırır; sabah ve akşam avlarında bile parlak ve net görüntü sunar.

  • Esnek büyütme aralığı: 2.5–10x büyütme sayesinde hem yakın hem de orta-uzun mesafe atışları için uygun.
  • Büyük objektif çapı: 50 mm objektif, daha fazla ışık toplayarak düşük ışık koşullarında bile yüksek görüş kalitesi sağlar.
  • 1000G Shock-G dayanımı: Shock-G derecesi (1000G) ile çoğu av tüfeği ve yüksek geri tepmeli silahların sarsıntısına karşı güvenilir dayanım sunar.
  • O-ring & nitrojen dolgulu gövde: Tam sızdırmazlık ve nitrojen dolgu sayesinde su geçirmez, toz geçirmez ve buğu yapmaz — zorlu hava koşullarında bile güvenle kullanılabilir.
  • Fully Multi-Coated camlar: Tüm cam yüzeylerde çok katmanlı kaplama bulunur; kontrast, parlaklık ve renk doğruluğu artar, görüntü daha net olur.
  • Geniş görüş açısı: Minimize edilmiş tünel etkisi ve geniş alan görüşü sayesinde hedef takibi daha konforlu ve hızlıdır.
  • Sağlam ve güvenilir yapı: Uzun ömürlü malzeme kalitesi ve hassas işçilikle saha koşullarına uygun dayanıklılık.
  • Büyütme: 2.5–10x
  • Objektif Çapı: 50 mm
  • Kaplama: Fully Multi-Coated

Nutrek BLACKIRON 2.5-10x50, orta segmentte konumlanan ancak performans ve dayanıklılık açısından beklentileri yüksek kullanıcılar için ideal bir seçenektir. Net görüntü, sağlam yapı ve her koşula uyum sağlayan teknolojik özellikleri ile saha performansınızı bir üst seviyeye taşıyacak şekilde tasarlanmıştır.

Teknik Özellikler
Yakınlaştırma Oranı 2.5-10x
Lens Çapı 50mm
Tüp Çapı 30mm
Göz Mesafesi 100mm
Görüş Açısı / 100m 2.5x / 14.2m - 10x / 4.2m
Fokal Düzlem SFP (İkinci Odak Düzlemi)
Taret Tipi Taktik
Zero-Stop Yok
Klik Hassasiyeti 1/4 MOA
Tur Başı Değişim 15 MOA
Maks. Dikey Klik 50 MOA
Maks. Yatay Klik 50 MOA
Netleme Sabit
Netleme Mesafesi 100m
Retikül Tipi IR-DOT (MOA)
Retikül Aydınlatması Var
Aydınlatma Rengi Kırmızı
Aydınlatma Kademesi 6 Kademe
Güç Kaynağı CR2032 Pil
Pil Ömrü 1000+ saat
Çok Katmanlı Lens Var
Su Geçirmez IPX7
Darbeye Dayanıklılık Var
Buğulanmazlık Var
Sis Geçirmezlik Var
Dolgu Gazı Nitrojen/Azot
Kullanılabilir Silahlar .223/5.56, .308/7.62
Uzunluk 326mm
Ağırlık 690gr

Yorum Yap

    Kötü           İyi

Benzer Ürünler